SIMKÓ LINDA
GÖDÖLLŐI SZALON:
PESTI SZALON:

Tanfolyamok

VÁLASZTHATÓ TANFOLYAMOK

1. ALAP SMINKES KÉPZÉS

Ezt a tanfolyamot azoknak ajánlom, akik szeretnék elsajátítani a sminkelés fortélyait; illetve kozmetikusoknak, akik szeretnék továbbképezni magukat a sminkelés terén.
A tanfolyam nagyon kis létszámmal indul, ezért sokkal gyorsabban haladunk, mint egy nagy csoportos tanfolyamon.
Nem választom szét az órákat elméletre és gyakorlatra, mert az a tapasztalatom, hogy sokkal hatékonyabb azonnal a modellen megtapasztalni a felmerülő kérdéseket.  Így már az első alkalommal szükséges modellt hozni. Saját, nyomtatott elméleti anyagot biztosítok mindenkinek.
A tanfolyam ára tartalmazza az eszközök és anyagok használatát a tanfolyam egész ideje alatt. A tanítványaimat viszem magammal fotózásokra és forgatásokra, és tanácsokkal látom el őket a munkaszerzés szempontjából. A tanfolyam vizsgával zárul, és oklevelet biztosít.
Egyéni képzés is választható.

Az alap tanfolyam tematikája a következő:

bőrtípusok, bőrhibák kijavítása, szemformák, szájformák és száj formázása,  arcformák és arcformázás, szemöldök formázása, pirosítási és csontosítási  technikák, alapozási technikák, alapozó fajták, szemfestés technikák, arc előkészítése, sminkeszközök, ecsetek tisztítása, natúr smink, nappali smink, alkalmi smink, menyasszonyi smink, füstös szem, tusvonal, mélyítővonal,  szempilla ragasztás (tincses/ soros).

Intervallum: 45 óra

2. HALADÓ SMINKES KÉPZÉS

Ehhez a tanfolyamhoz sminkes előképzettség szükséges!

A haladó tanfolyamon már tovább haladunk az extrém és kifutó sminkekre, és elmélyítjük az alap tanfolyamon tanultakat is. Különböző trükköket, technikákat mutatok.

Az alap tanfolyamon tanultakat újabb technikákkal egészítjük ki.

Intervallum: 95 óra

3. MESTER SMINKES KÉPZÉS

Itt nem szükséges előképzettség.

A mester tanfolyamon  az alapoktól kezdünk egészen az extrém és kifutó sminkekig. Különböző technikákat mutatok, megtanuljuk a sminkelés összes trükkjét. A tanulóimat itt már önálló munkákra küldöm.

Intervallum: 144 óra

4. TOVÁBBKÉPZÉSEK: (ELŐKÉPZETTSÉG SZÜKSÉGES!)
 • Érett bőr sminkelése
  Ha sminkes, kozmetikus vagy, biztosan szoktál örömanyákat, szülőket és nagymamákat még szebbé varázsolni. Ezen a továbbképzésen megtanuljuk, hogyan tudod Nekik a legszebb, legmegfelelőbb sminket elkészíteni.
 • Fantázia és extrém smink
 • Arc, szemöldök és szemformázás
Tanulóim véleménye / Rólam mondták
 • “Linda elismert és kiváló szakember ezen a területen is, és nagyon jó volt nála tanulni, mert a sok év alatt megszerzett tudást nagyon alaposan , gyakorlat orientáltan adja át a tanulóinak, úgy, hogy nagyon nagy önállóságot biztosít a tanulónak. Kezei fürgék, tökéletesen mozognak, látásmódja elképesztő, az órák hangulata nagyon barátságos és vidám. Munkáit és oktatási stílusát is áthatja a lendület és a precizitás. Rengeteget tanultam Tőle. Köszönöm!” Éva Véghné Csiki-Bege
 • “Linda mestere a szakmájának és nem fél a tudást és tapasztalatot átadni tanítványainak. Munkáiban nemcsak a profizmus látszik, hanem, hogy szívvel-lélekkel alkot.” Lendvay Szandra
 • “Simkó Linda mellett tanulni élmény, miért? Azért, mert profi a sminkszakmában, szépérzéke, kreativitása magasfokon fejlett! Ezenkívül szereti a kihívást, vonzza az újabbnál újabb ötleteket, tele van energiával, mosollyal, kellemes társaság! :-)” Tóth Betti
 • “Szaktudasomat es kepesitesemet Lindanal tokeletesitettem es nagyon orulok neki, hogy az elvegzett tanfolyamok utan, jelentkeztem nala egy tovabbkepzesre. Szakertelme, otletei biztos tudast adtak nekem. Franciaorszagban kamatoztatom mindazt, amit tole tanultam. Onzetlenul, joszandekkal adta at a praktikakat, a technikat, igazi oktato es baratno.” Füzi Krisztina
 • „Simkó Linda egy sugárzó, mindig mosolygós, pozitív és kreatív személyiség, akivel már alapból jó együtt lenni, nemhogy tanulni tőle! Ha valaki a Sminkes szakmában érvényesülni szeretne, akkor ő a legmegfelelőbb szakember, aki el tudja indítani ezen az úton, nemcsak szakmailag, de emberileg is!” Galgóczy Vanda
 • “Sziasztok! Tóth Roxána vagyok, feltörekvő sminkes és szempilla designer. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy Lindát választottam tanáromnak. A tudása, stílusérzéke, valamint az emberkhez való hozzá állása számomra példaértékű. Hálás vagyok, hogy Tőle tanulhattam.” Tóth Roxána
 • “Lindánál ezek tetszettek: a hangulat amit kreál sminkòrán,a közvetlensège és èrhetően magyaráz…” Szabó Iza

Szolgáltatások

„HOGYAN SMINKELJEM MAGAM?” tanfolyamok

 „HOGYAN SMINKELJEM MAGAM?” tanfolyamok indulnak folyamatosan, ahol egy-két alkalom alatt elsajátíthatsz egy arc és szemformádhoz illő szép nappali és alkalmi sminket, különböző sminktrükköket, pl. hogyan fiatalíthatod meg az arcodat pár perc alatt, hogyan lehet eltüntetni a fáradság jeleit, milyen színek állnak jól, és melyik dekorkozmetikumot hogyan használhatod, stb. És egy gyönyörű sminkben távozhatsz már aznap, amit együtt készítünk el:))
A tanfolyam idejére a sminkanyagokat és eszközöket biztosítom.

Kezdő és haladó, EGYÉNI és két fős, személyre szabott Sminktanfolyamok

Szeretnéd megtanulni a szakma rejtelmeit? Megtudni minden titkomat amit a sminkelésnél bevetek?
Kezdő és haladó, EGYÉNI és két fős, személyre szabott Sminktanfolyamok indulnak 2014 márciusában.
A korlátozott idő miatt jelentkezési sorrendben tudtok időpontot választani.
Érdeklődni a moc.l1610907678iamto1610907678h@adn1610907678il.ok1610907678mis1610907678 címen vagy telefonon, a 06 20 274 0355 -es számon tudtok!
Szeretettel várok mindenkit, aki úgy imádná ezt a gyönyörű szakmát, mint én!:)

Professzionális sminkek készítése

Ezen kívül professzionális sminkek készítését vállalom:

 • nappalra,
 • alkalomra,
 • szilveszterre,
 • fotózásra,
 • esküvőre,
 • szalagavatóra,
 • fellépésre,
 • farsangra,
 • divatbemutatókra,
 • videoklip forgatásokra,
 • vagy bármilyen egyedi kérésre.

Workshopok

Smokey eyes/ füstös smink workshop

A workshop ideje alatt megtanuljuk a különböző fajta füstös szemek (cicás, színes, teljes-és félsatíros) készítését, és végigvesszük az alapoktól az arc kontúrozását, alapozás, korrektorozás technikákat profi szinten különböző eszközökkel és technikával a bőrhöz igazítva, és a szem-, szemöldök formázást művészi szinten.
Átvesszük a különböző fajta ceruzák használatát, alap színelméletet, színek összedolgozását profi szinten.
Bázisok (szemhéj, arc, szempilla bázis) használatát.

Menyasszonyi smink workshop

A workshop ideje alatt megtanuljuk a menyasszonyi sminkek készítését különböző ceruza technikákkal és anélkül is, pigmentporok, mikrocsillámok használatát, és végigvesszük az alapoktól az arc kontúrozását, alapozás, korrektorozás technikákat profi szinten különböző eszközökkel és technikával a bőrhöz igazítva, és a szem-, szemöldök formázást művészi szinten.
Átvesszük a különböző fajta ceruzák használatát, alap színelméletet, színek összedolgozását profi szinten.
Bázisok (szemhéj, arc, szempilla bázis) használatát.

Arc kontúrozás/ arcformázás /szemformázás workshop

A workshop ideje alatt megtanuljuk  az alapoktól az arc, orr, áll, toka kontúrozását különböző anyagokkal, ( krém alapú és por állagú festékekkel).
Hova kerüljön pontosan az árnyék és a fény?
Hogyan tudod  a különböző arcformákon pontosan használni?
Hogyan árnyékoljunk különböző formájú szemeket?
Alapozás, korrektorozás technikákat tanulunk profi szinten különböző eszközökkel és technikával a bőrhöz igazítva, és a szem-, szemöldök formázást művészi szinten.
Átvesszük a különböző fajta ceruzák használatát, alap színelméletet, színek összedolgozását profi szinten,
és a szemhéj árnyalását, árnyékolását.
Bázisok (szemhéj, arc, szempilla bázis) használatát.

Eyeliner/ tusvonal workshop

A workshop ideje alatt megtanuljuk, hogy hogyan tudod legszebben használni a különböző fajta szemhéjtusokat a különböző szemformákon.
Milyen lehetőséged van a legrejtettebb szemformán is alkalmazni, és végigvesszük az alapoktól az arc kontúrozását, alapozás, korrektorozás technikákat profi szinten különböző eszközökkel és technikával a bőrhöz igazítva, és a szem-, szemöldök formázást művészi szinten.
Átvesszük a különböző fajta ceruzák használatát, alap színelméletet, színek összedolgozását profi szinten.
Bázisok (szemhéj, arc, szempilla bázis) használatát.

Hogyan sminkeld magad workshop

A workshop ideje alatt megtanuljuk az alapoktól az eszközök és anyagok használatát. A saját szemedhez, arcodhoz és bőrödhöz illő legszebb sminkeket elkészítjük együtt, és végigvesszük az alapoktól az arc, szem, szemöldök formázását.
Megkeressük a hozzád leginkább illő színeket, megtanuljuk összedolgozni, a megfelelő helyen árnyékolni, és sok fiatalító trükkel kombinálni az egész sminket.
Megtanuljuk mitől lesz tartós a sminked, hogyan kerüld el az összecsomósodást, elmaszatolódást.
Bázisok (szemhéj, arc, szempilla bázis) használatát.

Száj formázása workshop

A workshop ideje alatt megtanuljuk mi a különbség a rúzsok között, hogyan formázzuk a szájat a szájkontúr ceruzákkal, hogyan egyenlítsük ki a vékonyabb felső ajkat feltűnés nélkül, milyen színek állnak jól a különböző árnyalatú bőrökhöz, hogyan használjuk a tartós rúzst, és hogyan készítsünk ombre szájat. Végigvesszük az alapoktól az arc kontúrozását, alapozás, korrektorozás technikákat profi szinten különböző eszközökkel és technikával a bőrhöz igazítva, és a szem-, szemöldök formázást művészi szinten.
Bázisok (szemhéj, arc, szempilla bázis) használatát.

Menyasszonyi/füstös/extrém smink aqua technikával

Ezt a workshopot végzett sminkeseknek ajánlom, mert a hagyományos alapanyagok mellett aqua festéket használunk. A smink így sokkal intenzívebb és nagyon mutatós. Az első napon a menyasszonyi és a füstös sminket tanuljuk meg aqva festékkel, a másodikon pedig egy kreatív, extrém sminket, ami nagyon részletgazdag. Ezek alatt a napok alatt sokat fog fejlődni egy végzett sminkesnek is a technikai tudása a mélyítések és satírozások terén is:)